Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zeldzame vasculaire aandoeningen

11 februari 2020 @ 18:00 - 22:30

Gratis – €37.50

Deze bijeenkomst gaat over zeldzame vasculaire aandoeningen, een avond die we mede op jullie verzoek hebben samengesteld. Dan kun je niet om fibromusculaire dysplasie (FMD) heen. We hebben in Maastricht heel veel expertise opgebouwd op dit gebied, daar is Peter de Leeuw indertijd mee begonnen en dat hebben we vanuit het MUMC+ de afgelopen jaren i.s.m. Zuyderland MC verder uitgebouwd. Er is heel veel nieuws te vertellen over FMD en we hopen dat jullie benieuwd zijn naar de laatste ontwikkelingen. De tweede spreker, Roland van Kimmenade, als cardioloog opgeleid in Maastricht en nu werkzaam in het Radboud UMC, gaat dieper in op syndromale cardiovasculaire aandoeningen die wij als vasculair geneeskundigen maar af en toe eens tegenkomen. Je weet: wat je niet (her)kent, zie je niet…. Dus een mooie gelegenheid om hier kennis van te nemen. De laatste spreker, Bas Havekes, zal ons als endocrinoloog weer dichterbij huis brengen: hoe vaak denken we aan een feochromocytoom en vinden we het niet?  Het blijft heel zeldzaam, maar wat moeten wij nu als vasculisten hier echt van weten?

Kortom: een avond vol met bijzondere presentaties en aandoeningen, die we allemaal moeten (her)kennen! Ook zal tijdens deze avond een bijzondere gebeurtenis plaatsvinden, waar we vooraf geen mededelingen over kunnen doen. Deze gebeurtenis past helemaal in het gedachtengoed van de Vascular Rounds. Nieuwsgierig geworden? Een reden extra om te komen.

Tot ziens,
Bram Kroon, Roger Rennenberg, Renske Olie.

Gegevens

Datum:
11 februari 2020
Tijd:
18:00 - 22:30
Kosten:
Gratis – €37.50

Organisator

Vascular Rounds MUMC+
Telefoon:
00316 456 46 480
E-mail:
info@vascular-rounds-mumc.nl
Site:
www.vascular-rounds-mumc.nl

Locatie

ECI cultuurfabriek Roermond
ECI 13
Roermond, 6041 MA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0475-317171
Site:
https://www.ecicultuurfabriek.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar