Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Diagnostiek en therapie bij atherotrombose

19 november 2019 @ 18:00 - 22:30

Gratis – €37.50

De vierde bijeenkomst in een drukbezochte reeks nascholingsavonden in 2019.
Julie Staals, vasculair neuroloog, zal de diagnostiek bij een cryptogene beroerte met ons bespreken. Wat is wel en wat is niet zinvol? Wat betreft de therapie bij atherotrombose gaan wij dieper in op de rol van plaatjesaggregatieremmers. Kristien Winckers, vasculair geneeskundige, zal uitleggen wat de achtergronden zijn van de behandeling met clopidogrel (DAPT) en laag gedoseerde DOACs.  Bij bepaalde co-morbiditeit is het bloedingsrisico onder antistolling verhoogd. Daarom zal Renske Olie, vasculair geneeskundige, de antistolling bij chronische nierinsufficiëntie met ons bespreken. Al met al kijken wij uit naar een interessante bijeenkomst met veel waardevolle informatie voor de dagelijkse praktijk.

Graag tot ziens op 19 november a.s. in Roermond,
Bram Kroon, Roger Rennenberg, Renske Olie.

Aanmelden kan door onder aan deze  pagina “lees verder” te klikken, uw inschrijving (zoals specialist, arts-assistent) op “1” te zetten en daarna op “aanmelden” te klikken.

Gegevens

Datum:
19 november 2019
Tijd:
18:00 - 22:30
Kosten:
Gratis – €37.50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar