Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

COVID-19 en Vasculaire geneeskunde

15 september 2020 @ 18:00 - 22:30

Gratis – €37.50

Na een lange tijd van beperkende maatregelen, geannuleerde bijeenkomsten en webinars, is het tijd voor een bijeenkomst op locatie! Hetzelfde adres, andere ruimere zalen (de popzaal en de theaterzaal), om voldoende afstand tot elkaar te kunnen houden.

Tijdens deze avond gaan we samen kijken wat we weten over de invloed en effecten van COVID-19 infecties op bloeddruk, stolling en diabetes. Wat we kunnen doen en waar we alert op moeten zijn. In het programma zijn de onderwerpen van de sprekers te zien, maar natuurlijk hebben we de mogelijkheid om op de actualiteit in te spelen en ruimte voor de deelnemers om vragen te stellen. Er zal niet op iedere COVID-vraag een antwoord zijn, wel kunnen we samen naar een “praktische” oplossing zoeken, zodat we sámen voorbereid zijn op de dag van morgen.

Zou u zich nog willen inschrijven: we hebben het maximum aantal deelnemers bereikt, m.n. voor de diner-ruimte. U kunt zich wel inschrijven voor enkel het wetenschappelijke deel zonder diner, met een verlaagd tarief. Via een bericht (via deze link) kunnen we uw naam registreren en op de reservelijst plaatsen voor het diner. Wij sturen u dan een bericht in het geval een andere deelnemer zich afmeldt.

 

Tot ziens!

Bram, Roger, Renske.

 

Gegevens

Datum:
15 september 2020
Tijd:
18:00 - 22:30
Kosten:
Gratis – €37.50

Organisator

Vascular Rounds MUMC+
Telefoon:
00316 456 46 480
E-mail:
info@vascular-rounds-mumc.nl
Site:
www.vascular-rounds-mumc.nl

Locatie

ECI cultuurfabriek Roermond
ECI 13
Roermond, 6041 MA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0475-317171
Site:
https://www.ecicultuurfabriek.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar