Informatie aanmeldprocedure

Het systeem om u aan te melden is aangepast: veiliger en sneller, met uw eigen account. 
Als dit de eerste keer is dat u zich aanmeldt voor een Vascular Rounds bijeenkomst of een eLearning module (of bent u uw login kwijt), lees dan het deze informatie zorgvuldig.

U kunt uw inschrijving starten zonder dat u eerst een eigen account aanmaakt, die volgt vanzelf aan het einde van het inschrijfproces.
– Bijeenkomst: wanneer u op de pagina met de beschrijving van de eerstvolgende bijeenkomst bent, kunt u het “ticket” dat voor u van toepassing is (bijv. Medisch Specialist) op 1 zetten, klik daarna “aanmelden”.
– eLearning: klik naast de “1” op “Toevoegen”.
U kunt deze beide items NIET combineren in één bestelling, vanwege de link naar de eLearning module.

U vult hierna uw gegevens in en aan het einde van dit proces wordt automatisch uw eigen account aangemaakt met uw persoonsgegevens, BIG nummer, werk- en factuurgegevens.

Na afronding van uw inschrijving, ontvangt u in uw mailbox een link met uw accountnaam en automatisch gegenereerde wachtwoord. Wij adviseren u dit wachtwoord om te zetten naar een eigen wachtwoord, dit kan via de pagina met uw persoonlijke accountgegevens.

Mogelijk heeft u in het verleden uw account al aangemaakt en bent u de inlogcode kwijt: deze kunt in het aanmeldingsproces opvragen en wordt dan binnen enkele minuten toegestuurd naar het e-mail adres dat u eerder gebruikt heeft of vermeld heeft.

Bij iedere volgende aanmelding kunt u inloggen met uw eigen account en hoeft u uw gegevens niet opnieuw in te vullen. In uw account kunt u uw gegevens wijzigen, u aanmeldingen terugzien inclusief de factuur van uw betaling via iDeal.

Bij iedere aanmelding

Na aanmelding en betaling ontvangt u uw bewijs van inschrijving en een factuur.

Natuurlijk gaan wij zeer zorgvuldig om met uw (persoons)gegevens en worden uw gegevens enkel gebruikt waar ze voor bedoeld zijn: genereren van uw factuur, badge, het GAIA systeem om uw accreditatiepunten bij te schrijven en om de sponsors op de hoogte stellen van de namen van de deelnemers. Meer informatie hierover leest u in onze privacyverklaring.

Succes! Heeft u (opbouwende) feedback? Deze is zeker welkom, we zijn altijd op zoek naar verbeteringen.