Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vasculaire infecties & vasculitis

17 november 2020 @ 18:45 - 21:50

Gratis – €22.50

In september is gebleken dat we zelfs in dit COVID-tijdperk een goede bijeenkomst kunnen organiseren, in samenwerking met de locatie volledig coronaproof. Voor de november-bijeenkomst waren we genoodzaakt een “hybride” bijeenkomst te organiseren: 30 personen aanwezig in de grote zaal en de rest woont de presentaties bij via een live-stream verbinding. Maar helaas: dinsdag 17 november valt in de periode met uitgebreide coronamaatregelen, waardoor we genoodzaakt zijn alle deelnemers via een live-stream verbinding de presentaties te laten bijwonen. Weer een nieuwe dimensie in de Vascular Rounds nascholingsreeks! Interessante sprekers en onderwerpen, voldoende ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden verplicht!
Uw aanwezigheid wordt geregistreerd door u actief te melden, waarna de accreditatie van 3 punten zal worden bijgeschreven in uw GAIA account.
Gegevens om in te loggen zijn maandag 16 november verstuurd naar het mailadres wat u heeft opgegeven bij uw aanmelding. Heeft u deze niet ontvangen? Kijk in uw spam-box of mail of bel met de organisatie.

Tot ziens! Bram Kroon, Roger Rennenberg, Renske Olie

Gegevens

Datum:
17 november 2020
Tijd:
18:45 - 21:50
Kosten:
Gratis – €22.50

Organisator

Vascular Rounds MUMC+
Telefoon:
00316 456 46 480
E-mail:
info@vascular-rounds-mumc.nl
Site:
www.vascular-rounds-mumc.nl

Locatie

ECI cultuurfabriek Roermond
ECI 13
Roermond, 6041 MA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0475-317171
Site:
https://www.ecicultuurfabriek.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar