Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EAS Hollandse avond

27 mei 2019 @ 18:00 - 12 juni 2019 @ 22:30

Gratis

De traditie om tijdens internationale congressen een Hollandse avond te organiseren willen we ook tijdens het EAS-congres in Maastricht niet aan ons voorbij laten gaan. Deze avondbijeenkomst met als thema “Atherosclerose en vaatziekten” geeft u ook de gelegenheid om te netwerken met uw Nederlandse collegae, waar u tijdens het drukke EAS-congres wellicht niet aan toe komt. We nodigen u uit op een unieke locatie net buiten Maastricht met een prachtig uitzicht over de Maas. Je waant je in het buitenland. Onderstaand programma hebben we met zorg samengesteld met Nederlandse toponderzoekers. Tijdens het wisselen van de sprekers zal een diner geserveerd worden. Om u als deelnemer te betrekken bij de onderwerpen van de avond, worden alle presentaties ingeleid met een kort interactief deel. Op deze manier kunnen de sprekers de wetenschappelijke informatie voor u naar een praktische verdieping vertalen. Meer informatie over het programma leest u hier via deze link. Deelname aan de EAS Hollandse avond kunnen we u kosteloos aanbieden door de financiële bijdrage van Amgen en Boehringer Ingelheim. Deze nascholingsavond is CGR goedgekeurd en er is accreditatie verleend door de NIV met 3 punten.

Inschrijven is mogelijk via onze website, ook als u geen account heeft. Start ónder de locatie door het ticket op “1” te zetten van “Deelnemer EAS Hollandse avond” , klik op “Aanmelden” en start met het invullen van uw gegevens.

Tot ziens op Buitengoed Slavante!
Bram Kroon & Manuel Castro Cabezas

De voorzitters van de avond:
Prof.dr. Bram Kroon, internist-vasculair geneeskundige MUMC+
Dr. Manuel Castro Cabezas, internist-endocrinoloog-vasculair geneeskundige Franciscus Gasthuis Rotterdam

Gegevens

Begin:
27 mei 2019 @ 18:00
Einde:
12 juni 2019 @ 22:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Vascular Rounds
Telefoon:
06 - 456 46 480
E-mail:
info@vascular-rounds-mumc.nl
Site:
https://vascular-rounds-mumc.nl

Locatie

Buitengoed Slavante, Maastricht
Slavante 1
Maastricht, Limburg 6212 NB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
043 321 2071
Site:
http://www.slavante.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar