Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cardiovasculair risicomanagement & diabetes

14 mei 2019 @ 18:00 - 22:30

Gratis – €37.50

Evenement Navigatie

De afgelopen bijeenkomst in februari (“Update in vasculaire richtlijnen”) was een groot succes, iedere stoel was bezet. In de komende bijeenkomst gaan we dieper in op cardiovasculair risicomanagement bij ouderen en diabeten. Het eerste onderwerp van de avond, “Cardiovasculaire medicatie bij ouderen”, zal dr. Westerink (internist) uit het UMCU met u bespreken. Bij wie gaan we door met statines en wie moet welke bloeddrukverlagende medicatie krijgen, wanneer je ouder bent dan 80? Verder hebben we de afgelopen jaren veel goede nieuwe antidiabetica gekregen, maar welke kunnen we in ons behandelarsenaal opnemen? Prof. Stehouwer uit het MUMC+ kan ons heel goed uitleggen waarom het misschien de voorkeur geniet om de nieuwere antidiabetica te kiezen in plaats van een meer conservatieve behandelkeuze. Als laatste komt dr. van Dielen uit het Maxima MC aan het woord. Hij kan ons als bariatrisch chirurg als geen ander uitleggen wat de voordelen zijn van chirurgische behandeling van overgewicht, niet alleen op diabetes, maar ook op andere metabole variabelen en op bloeddruk.

Dit belooft een interessante avond te worden met veel informatie voor de dagelijkse praktijk.

Tot ziens op 14 mei,

Bram Kroon, Roger Rennenberg en Renske Olie – MUMC+.

 

Uw eigen account wordt automatisch aan het einde van het aanmelden aangemaakt. U kunt dus gewoon starten met uw aanmelding zoals u gewend bent.  Klik hier voor meer (achtergrond) informatie.

Gegevens

Datum:
14 mei 2019
Tijd:
18:00 - 22:30
Kosten:
Gratis – €37.50
Site:
https://vascular-rounds-mumc.nl

Organisator

Vascular Rounds MUMC+
Telefoon:
00316 456 46 480
E-mail:
info@vascular-rounds-mumc.nl
Site:
www.vascular-rounds-mumc.nl

Locatie

ECI cultuurfabriek Roermond
ECI 13
Roermond, 6041 MA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0475-317171
Site:
https://www.ecicultuurfabriek.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar