Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stolling: geactiveerd en geremd

21 september 2021 @ 18:00 - 22:30

Gratis – €37.50

Een nieuwe bijeenkomst in september, eindelijk weer samen in de ECI te Roermond. Een vasculair onderwerp met interessante presentaties.
Met de huidige maatregelen is het mogelijk een diner in de POP-zaal te organiseren, met 60 deelnemers in de theaterzaal voor de inhoudelijke bijeenkomst (met 1,5 meter afstand) en tegelijkertijd een registratie van de presentaties om evt. later als eLearning te volgen. Als het nodig is, kunnen we de uitvoering direct omzetten naar een livestream bijeenkomst, maar daar gaan we nu nog niet van uit.

Zoals de titel van deze Vascular Rounds aangeeft krijgen we eerst een presentatie van een alledaags probleem bij onze patiënten met een maligniteit, namelijk de verhoogde kans op trombose hierbij. Nick van Es uit het Amsterdam UMC heeft daarvoor een mooie presentatie voor ons gemaakt en illustreert de huidige inzichten. Na de pauze bepreekt Hugo ten Cate een moeilijk klinisch probleem, namelijk het antagoneren van de behandeling met DOACs in noodsituaties. Hugo is internationaal expert op dit onderwerp en het is de moeite waard deze presentatie te volgen; stel hem al je moeilijke vragen nu je de gelegenheid krijgt. Beide presentaties worden, zoals we dat gewend zijn, gelardeerd met casus uit ons aller praktijken. Het latere uur van de Rounds is gereserveerd voor een presentatie van Huub Willems, immunoloog en werkzaam in het Maxima Medisch Centrum. Ook Huub is met zijn kennis over het antifosfolipidensyndroom een expert te noemen; de recentste inzichten kunnen u wellicht behulpzaam zijn bij de diagnostiek en behandeling in uw dagelijkse praktijk.

Een mooi programma, de onderwerpen en de sprekers zijn te zien via deze link. Inschrijven is mogelijk vanaf 10 augustus.

 

Groet & tot ziens,

Renske, Roger, Bram.

Gegevens

Datum:
21 september 2021
Tijd:
18:00 - 22:30
Kosten:
Gratis – €37.50

Organisator

Vascular Rounds MUMC+
Telefoon:
00316 456 46 480
E-mail:
info@vascular-rounds-mumc.nl
Site:
www.vascular-rounds-mumc.nl

Locatie

ECI cultuurfabriek Roermond
ECI 13
Roermond, 6041 MA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0475-317171
Site:
https://www.ecicultuurfabriek.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar